Termenii și Condiții de utilizare

CADOURI DIN INIMA.

1.       Termeni generali
 
Termenii și Condițiile se aplică tuturor serviciilor, operatiunilor si tranzacțiilor dintre COTINGHIU V. IULIA-VASILICA, identificata cu CUI: , ,Brasov, România, (denumit în continuare “Cadouri din inima” sau “COTINGHIU V. IULA-VASILICA”) și Utilizator/Client, în momentul accesării website-ului https://www.cadouridininima.com sau a celorlalte forme de comunicare (Facebook, telefonie mobilă etc.).

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site sau a serviciilor Cadouri din Inima implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului , https://www.cadouridininima.com, COTINGHIU V. IULIA-VASILICA iși rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii si conditiile de folosire, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

2.    Reguli Generale pentru folosirea serviciilor Cadouri din inima 
2.1. Serviciile Cadouri din inima pot fi folosite doar de către persoanele care au vârsta peste 18 ani.
 
2.2. Persoanele care nu au împlinit 18 ani pot folosi aceste servicii numai cu acordul părinților sau tutorelui legal.

2.3. Serviciile Cadouri din inima constituie doar un catalog de produse. Prin afișarea produselor în acest website, Cadouri din inima invită Clientul să aleagă unul sau mai multe servicii, din cele prezentate și să încheie un contract (denumit în continuare "Comandă").
 
2.4. Limba contractată este exclusiv limba română.

3.    Procesarea datelor cu caracter personal
 
3.1. Acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal este voluntar. Cu toate acestea, menționăm că lipsa consimțământului duce la imposibilitatea de înregistrare sau utilizare a serviciilor Cadouri din inima. Toate informațiile cu privire la procesarea datelor cu caracter personal sunt disponibile în Politica de confidențialitate.
 
3.2. În unele situații îți vom solicita consimțământul pentru a-ți putea trimite anunțuri, oferte, discounturi speciale. Acest consimțământ este de asemenea voluntar și poate fi retras în orice moment.

4.     Comenzi
 
Comenzile se plasează prin urmatoarele metode:

a) Complectând formularul online;

b)Telefonic la numărul afișat pe website-ul Cadouri din inima;

c) Contactând pagina de Facebook Cadouri din inima Brasov.


4.1. Oferta serviciilor Cadouri din inima poate fi personalizata in functie de cerintele clientului.

4.2.Preluarea comenzilor se efectuează în ordinea înregistrată.

4.3. Datorită faptului că serviciile sunt personalizate pentru fiecare comandă, se vor cere clientului detalii/ furnizare de informații, legate de aspecte ce țin de îndeplinirea comenzilor.

4.4 Comenzile inregistrate în afara programului de lucru sau care depășesc numărul de comenzi onorabile oferite de serviciile Cadouri din inima pot fi anulate fără o notificare prealabilă.

Te rugam să ai in vedere că programul de lucru este între 12:00-19:00.

4.5 O comandă este considerată ca fiind înregistrată, doar dupa primirea unei confirmări, iar preluată este considerată doar în momentul achitării sumei aferente serviciilor.

4.6 În calitate de client, aveți dreptul de a renunța la comandă.

4.7 Dacă după primirea comenzii, nu primim o solicitare de renunțare în termen de 30 minute, atunci comanda dumneavoastră este considerată o comandă fermă și se va începe onorarea ei.

4.8 Având în vedere că serviciile sunt personalizate, returnarea sau anularea unei comenzi, nu mai este acceptată  de către Cadouri din Inima, din momentul în care comanda este considerată o comandă fermă.

4.9 Clientul este obligat să solicite factura/chitanța în format electronic, în cazul în care acesta  nu a primit-o.

4.10 Timpul de onorare a unei comenzi diferă în funcție de disponibilitatea Cadouri din Inima, dar și în funcție de cerințele clientului, astfel o comandă poate fi onorată între 1-25 zile.

4.11 Cadouri din inima nu este direct răspunzător de întârzirerea sau calitatea produselor oferite de terți.

 5. Metodele de plată

5.1 Unica metodă de plată acceptată de Cadouri din Inima este plata prin transfer bancar.

6.  Drepturi de autor

6.1. Întreg conținut al website-ului, incluzând fără a se limita la logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia, este proprietatea exclusivă a Cadouri din Inima.

6.2 Cadouri din Inima garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.cadouridininma.com, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) și nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Cadouri din Inima, fără acordul prealabil scris al acesteia.

6.3 Prin accesarea acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul/Clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a website-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor/Contractului și are în vedere că nerespectarea acestora se pedepsește conform legilor în vigoare privind drepturile de autor.

7. Răspundere

7.1 În eventualitatea încălcării cu intenție sau din neglijență gravă a Termenilor și Condițiilor și/sau a Contractului: Cadouri din Inima, va fi răspunzător pentru pierderile care sunt o consecință directă și previzibilă, în mod rezonabil, a acestei încălcări.
 
7.2 În orice caz, răspunderea maximă față de Client pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legatură cu o Comandă este limitată la prețul total al respectivei Comenzi.
 
7.3 Cadouri din Inima nu răspunde pentru infectarea computerului unui Utilizator/Client cu viruși informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel, pentru pierderea datelor Utilizatorului/Clientului de pe dispozitivele acestuia sau deteriorarea oricărui echipament hardware sau program aparținând acestuia.
 
7.4 De asemenea, Felicity Store nu răspunde pentru e-mail-urile de tip phishing sau pentru link-urile partenerilor care pot apărea la un moment dat pe website.

 7.5 Prin  utilizarea conținutului și/sau plasarea comenzilor, Clientul/Utilizatorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și Condițiile site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată in cadrul site-ului, existență la data utilizării conținutului și/sau la data plasării comenzii.

 8. Legea aplicabilă- Jurisdicția

Acești Termeni și Condiții, precum și Contractul se supun prevederilor legii române. În caz de dispute, acestea vor fi soluționate de instanța de judecată competentă.

 9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
 
9.1 Cadouri din Inima este îndreptățit să modifice Termenii și Condițiile unilateral dacă este necesar să se adapteze modificărilor aduse cadrului juridic sau tehnic.
 
9.2 În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.
 
9.3 Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești Termeni și Condiții și/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificate.
 

 

 

 

Contact

+40734314583

Urmărește-ne pe Social Media

©IuliaCotinghiu